Consultanță software

Oferim servicii complete de software care acoperă întregul ciclu de dezvoltare și implementare al proiectului IT, inclusiv o gamă completă de servicii de consultanță. Experiența vastă în managementul soluțiilor IT va răspunde perfect cerințelor specifice clientului și bugetului alocat.

Ca parte esențială și integrală a strategiei dvs. de afaceri, suita dumneavoastră de softuri ar trebui să servească drept un sistem nervos central puternic care să interacționeze cu angajații, clienții, furnizorii, media și managementul.

Misiunea noastră este să devenim pentru clienții noștri dezvoltatorul software de încredere care oferă prin experiența acumulată, înțelegere detaliată, resurse și expertiză.

Evolve Dream Soft oferă asistență necesară ce permite clienților să perceapă corect potențialul tehnologiei, sprijinindu-i să ia decizii în cunoștință de cauză pe durata etapelor de dezvoltare a business-ului. Experiența în domeniu și înțelegerea aprofundată ne permite să abordăm fiecare situație pe care business-ul clientului o întâmpină. Oferim servicii complete de software care acoperă întregul ciclu de dezvoltare și implementare al proiectului IT, inclusiv o gamă completă de servicii de consultanță.

Scopul principal și rezultatul așteptat al angajamentelor este optimizarea operațiunilor business-ului, costuri reduse și folosirea în mod eficient a resurselor deținute. Noi vă putem oferi informația corectă, analiza fiabilă a pieței și vă îndrumăm către cea mai avantajoasă decizie. Auditul profesional al mediului hardware și software, în corelație cu obiectivele afacerii fac parte din gama largă de servicii oferite de Evolve Dream Soft.

Contact

CONTACTEAZĂ-NE